Score! Hero 1.10 Para Hileli Mod Apk indir

score hero hileli
Score! Hero, doğru pozisyonlar yakalayıp gol atmaya çalışacağınız bir oyundur. Diğer futbol oyunlarından aslında çok farklı bir yapıya sahip yegenlerim. Oyunda takımlar halinde maç yapıyorsunuz fakat bu kez canlı canlı maçı tamamen yönetmiyorsunuz. Oyun başladığı anda zaman durmuş bir halde oluyor, siz bu durumda en doğru hareketi yaparak gol atmaya çalışıyorsunuz.
Örneğin en yakınınızdakine pas atıyorsunuz ve eğer sizin takımınızdan birisi topu ayağına alabilmiş ise zaman tekrar duruyor ve bundan sonra tekrar akıllıca bir atış yapmaya çalışıyorsunuz. Son olarak gol attığınızda bölümü tamamlamış oluyorsunuz.

Eğer attığınız şutta top dışarı çıkarsa ya da rakip takımdan birisinin ayağına gelirse pozisyonu kaybedip tekrar baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Fakat para hileli mod verdiğim için paranızı kullanarak kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Ancak her zaman bu paranızı kullanmak işe yaramıyor çünkü rakip kalesinin dibine kadar gelseniz bile çok uçuk bir pozisyondaysanız ne kadar denerseniz deneyin gol atamıyorsunuz ve baştan başlamanız gerekebiliyor. Bu nedenle çok stratejik davranmanız gerekiyor



              Hileli


download

             Orijinal

indir