CSR Racing 2 Hileli Apk İndir

csr 2 logo
CSR Racing 2 Apk mod indir - Bu Android için uzun zamandır beklenen ikinci dragreysinga çıktı. CSR Racing uzanan Nesil sonraki kayıt, bize geldi. Bizim cihazlar için süper gerçek drag yarış deneyimi sağlar taze, korkak araba simülatörü üzerinde standart görsel efektler ayarlayın. McLaren P1 ™, laferrari, Koenigsegg One, Audi R8 V10 plus coupe ve diğer bir sürü: Dünyada oyuncuları canlı ve nasıl olacak bu da dahil olmak üzere, sizin Garajın superovyh supercars inşa ile yarışın.
 
Senin bahis potansiyel rakiplerini aşağılamak, gerçek zamanlı olarak yapmak maksimize etmek için bir ekip, arabalar ruh oluşturmak için arkadaşlar bir ekip oluşturun. KSS Yarış 2 online ve çekişme liderleri çevrimiçi sohbet, heyecan verici yeni gelişmeler çok oyunculu senkron multiplayer yarış ekipleri gösteren canlı oyuncuların İnternet topluluğu etrafında inşa edilmiştir. Tüm arabalar için tutku paylaşılan taze dünyada, insanlarla tanışmak için.
 
Biz şimdi lastik basıncını, çalışma süresi ve diğer nitro bir sürü ayarlamak iletmek edebiliyoruz. Gerçek dünyada olduğu gibi sizin boya, tekerlek diskleri, fren kaliperleri ve iç kaplamayı seçin. Yolculuk kişiselleştirmek için özel bir işareti lisans seçin.